ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 11 Januari 2010

MaMa N PaPa ShiFa

aiSeh kenGkawaN...sOrry laa taK upDate...bz dengan gi meLaKanye...bz ada maLaM diNNer opiS lagi..paStu aNak braNak taK bapeR seHat nih....kitOranG batuK seSeMe lee...seperti yanG diJaNji kaN tiHa naK poSt gaMbOr kitOranG 3 braNaK...gambOr ni kawaN jOe yanG aMek berSeMpeNaKan reUniOn kenGkawaN sekOLah dia kat beruaS..

hah caNe? sHifa ikOt muKe sape? maMa ke paPa? hehehe...
idOng shIfa tiMe tOh bertaNda la pLaK aLmaKluM le tenGaH laSaK maNjat...hehehe
gambOr kitOrang bertiGa jaranG aMek laaa paSni keNa le aMek seLaLu senanG naK maSOk bLoG..

kay le kenGkawaN..paSni tiHa nak citer paSaL cuti2 meSia kek meLakO laK berseMpeNa tawOn baru...errr..taK ucap lagiKk seLaMat tawOn baru....dengaN azaM baru tawOn baru mOga kita lebiH maJu..gUmbiRa seLaLu ekS..

//pssst : tawOn baru mOga dapat panGkat baru n anaK baru...hihihihi...!!!!