ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 23 Februari 2011

Ce teKaa....!!!

Hehehe...
bOrinG2 taDi nengOk ler gambO daLaM leptOp nih haH....gaMbO aNak2...tu yanG wat senGih sensOranG....jap je anaK2 ni membeSOr upernye ekS....agaKnye maK tiHa pOn caKap menDe yG saMe.. duLu anaK2 ni nyuSu lagiKk ha...ni dah besO...dah kawiN...uiKK dah berCuCu haaa....
aiSeh...paSni kaLu paNjang uMO tiHa laK caKap macaM tOh...

Ni tiHa pOst gaMbO 2 beraDik....ce teKa mana satu kaKak...mana satu adiKK?? hehehe


hah..?? dpt taK teKa..? Ke dua2 ni oranG yG saMer? hihihihi...
yanG atas tOh kaKaK...yanG bawah tOh aDiKk...cayer taK? hahahahh caM saMe kan....
dan deMi perMintaaN sOmi kU yG terCiNta...ku pOst kaN gaK gambOr aNak teruNa nye (dgn papa) skaLikk... kaLi unDi sapO lagiK enSeM pLak....hahahah...!!!



 enSeM caM papa ler kuNuN....hahahaha...!!!

SabOr je Le....

Hehe...GenG...
Darik tawOn lepaS tiHa dah biSinG kat huBBy...tolon le saMe upDate bLog...
aLa ngarOt le pepOn aSaLkaN blOg ter'upDate'... tp dia nye wat deKk jeKk...
ke orang laki2 ni couldnt careless eK?

tp dia seLaLu view blog pastu sengih2...suke agaknye nengOk gambOr anak2 dia.. baru2 ni dia cakap masok kan le gambOr wafiyy pakai cermin mata tu...tiHa soh le dia masokkan sendirikkk...dah baper hari dah nih...hampehh gakk...xdeK pOn..hihihi....

Ahad, 20 Februari 2011

Lupa laK si KaKaKk....

aDuSSS....dah bOh gaMbOr adiKK yG kaKak lupa nak poSt skaLikk...
yg duLu2 kakaK keCik lagi...la ni dah panDai berJaLaN...menyanyi...'meNjawab' 'melawan' mama lagiKK...iSk..!!! maK biLa nengOk cucu lawan mama die...die sengiH jek...die kater..
skrang raSe le cane maK bela kOrang duLu...aDeSS...hihihi...



ni ler die mama n anak2 mama.....maSa ni jeNjaLan ke penanG...ni kat taMan bOtaNi penang ler ni....tOh shiFa pOn naK jaDiKk kaMerawOmaN...hihihii...kaMera lama papa dia kaSiKK tapi StiLL boLeh paKaii..ntaH hape2 gaMbO diaMekkk...hahahha...!!!

Sabtu, 19 Februari 2011

MenYepiii....

saLaM...
seteLah setaHun menyepi....haa ni ceK naK xtif baLiKk.....harap2 dapat La laMer sket bertaHan kat sini...
lagipOn peSbUk pOn dah aDer...taKde saper naK nengOk bLog tiHa nih...hahahahaha...!!!
tp tiHa taK regiSter pesbuK pOn...nape ntaH maLeh.... ni tiHa naK upDate sinih...sekiaN laMernye bLog ni terbenGkaLaiii...hihihih

ni wafiYy...my herO...sunYi sepi seJak2 mengandOngkan dier ler...hehehe
xpe...pasni mama nak update kerap2...biOr kengkawan tau perkembangan...mama tiHa..papa jOe..
kakak shiFa n si botaK wafiyy...hahahahha...!!!