ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 27 Oktober 2011

teStinG sOre je pOn, nape neveS sanGat nih.....

saLaM aLLz...

2,3 menJak nih, kumpulan kOir RISDA semakin laKu pLak...hehehehe aDa je xtvt yanG meLibatkan kOir, saMpai tiHa pOn raSer serBa saLah ler mana naK gi peKtiS ngan wat keje...aduyaiii...paStu untOk memaNtapkan lagi Kumpulan Koir...penguruSan dah haMek soranG ciKgu ngajOr kOir nih ha...tp sebeLum tOh kena teStinG sOre untuK menentukan sOre mana....alto..supranO...baso...memaCaM ler...

hari tu kenGkawan dah kena teSt dah....okay ler dIoranG dah tau kedudukan sore kat mana....tiHa tak sempat le hari tu ada haL....sO paGi ni kena teSt...tp tiHa nye neveS caM naK maSuk pertanDingan pLak...huhuhuhuhu....harap2 tak le kuOr sOre tOra jap gi...huhuhuhu

Selasa, 25 Oktober 2011

DukaCita anDa GaGaL....

dah 3,4 hari dah tau keputusannya ni...tp baru hari ni teringat nak update kat sini... yela biter tak syOk cani nak update cecepat pOn xdak mOod....alanGke berita baik aaii pOn xupdate lagik kan....hehehe...

interview hari tu dah kuor reSuLt...konfeM xdapek....kena try lain le plakkk.....kalu x dok je le kat RISDA nih....huhuhuhu...!!!

Isnin, 24 Oktober 2011

upDate muSti upDate....hehehe...

aSSaLamuaLaiKUm.....

enGkOranG sMe okay ke yayanG2 skaLian....? tiHa ok, hari ni baru dapat berpOya2 ngan pC sementeLah 2,3minGGu ni kebizian yanG meLaNDa....so paGi ni baru ler leh rOnDa2 interNet nengOk kabar kenGkawan...khabar cheMaZ xdapek nak noLonG sementeLah blog nye haNya oranG2 tertentu je le baCa...dan aii nih oranG yanG xmenentu yeKK....hahahahhaha...!!!!

rayer ni koranG raya mana beb? err koranG sambOt ke deepabaliiiii...kita kan 1Malaysia...hehehe.... tiHa bz walau pOn cutii...sbb nya?? hehehhe......sbb nya ada kena menGena dengan berita ke'GUMBIRA'an tiHa sebeLuM ni yanG maSeh beLuM boleh publiSh laGi....tunGGGGGGGuuu...!!! hahahahhahah....panas je kan...?

hari ni nak upDate gambO anaK2.... coMey kaaaannn......heheheh (comey cam mama dia laaa...)


xyah susah2 gi shoppinG komplek...buat kat umah je...hari2 leh main...hehehe




ni dinner kat kedai mamak, order air limau ais...air untuk mama...limau untuk anak2...hihihi


feveret dua beradik nih....limau ais....


sepesen je kan...hehehehe... comey betOii..anak sapa laaa nih...hahahaha..!!

Jumaat, 21 Oktober 2011

BawanG anaK maMa....hihihih....

Salam kenGkawaN...
Lama tak upDate bLoG...bz nyah...maK paS LinGGi bZ puSpaNita pLak...
aDe shOOtinG pLak laGi....heheh caM gLemer je kan...tp tObat ler paSni kaLu aJak shOOtinG lagi, koranG cari ler artiS lain....maK jaDi artiS ataS peNtaS je xpe dari jaDi artiS kamera nih...

apa taK nyer....shOOtinG kat kebOn getah....kuL10 dah sOh tukOr baJu...baJu tebaL pLak tOH...tp kuL230 baru start scene kitOranG...perGh..tak ke raSa dOK daLaM oveN??? hehehhehe

tp buKan itu ceritanya yeK...naK cerita paSaL shiFa...heheheh..lum cerita lagiK maK dah terSEnGih2 nih...
apataKnye....biaSa paGi2 gi keje dari Cheras naK sampai ke ampanG memanG ler lalu teSco...lalu tasik...lalu bukit sket...hehehhe....tp pagi ni bila sampai tasek...si shifa dok terjerit2 dalam kete tunjuk kat luO...

"Mama...bawang...mama...tengok tu bawang......" yang mama ni dok tengok la amenda bawang kat tasek.... bior betOii anak aku nih....

sekali papa dia cakap....bukan bawang ler kakak......BANGAU......!!! hahahahahahahah.......!!!!
sabo je le anak mama......

Isnin, 10 Oktober 2011

SelaMat Kah Lagi maSa depaN anaK2 kitaa....?

pergh..taJuk entry kaLi ni....maK laK seraM...hahahahhaha...!!!!

errr...aSSaLaMuaLaiKum kawan2....

seteLah seminGGu bZ dengaN prOgraM 'Mari MembaJa' kat LinGGi, PD, so, paGi ni ada le tiMe rOnDa2 bloG kenGkawan...senyOm sOranG2 gaK le baCa especiaLLy yanG citer bab anak2 diOranG...teruS terinGat kat shiFa n wafiY.......dannn...tersanGkOt lak kat bLoG muMMy_ayu...citer paSaL ::::::::

"LIWAT ANAK UMUR 23 HARI"...........................................iSk..!!!

baca taJok je maK dah hanGin....apa punya bapaK laaa...bapak dia naK ajak maK nye rOmen...tp kan dalam  pantanG tOh...dah maK nye taKnaK si bapaK ni dengaN bOdOhnya gi liwat anaK dia yG umO 23 hari tOh kOnOn naK tuNjuK prOteS ler....bOngOk banGanG punya bapaKKK...!!!! sOrry ler beb ayat taK tapiS..ikOt kaN ati nih naK maKi seCuKup raSa jek..........penDeK aKaL!!!!!!!!!!!

kes2 cenGGinik lah yG meniMbuLkan keriSauan mama nih ha.....seLamatkaH anaK2 kita bila ramai dah dikalanGan oranG2 di zaman ini gila diraSuK setaN....iSk..!!

Khamis, 6 Oktober 2011

upDatinG..........

saja nak abadikan gambO kat sinih....sok2 anak2 dah besO leh la diOranG tengOk...heheheh
lagipOn naK jupe kenGkawan ntaH biLe kan...sO ni untuK kenGkawan tengOk....raSe sket yanG tiHa ni aDe peMinat nak nengOk bloG...hahaha...!!!

 masa ni nak gi kenduri...


 ni terkini..anak bujang sayerrrrr....idung kitorang sama kan...hihihihihi...


 ni anak dara sayerr dgn papa nyer....mata n mulut derang sama kan?


ni dengan mama lak...sebijik muka mama masa kecik..nanti nak cari balik gambo tiHa masa kecik2 nak wat comparison upload kat sinih....hehehehhehe....