ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 30 Jun 2011

MenguBat rinDu OranG itU....hehehe...

SaLam aLLz...

Heheh...teriMa kaSeh le kepaDa 'seseOranG' itU yanG suDi baCa bLoG aii nih...sunGGuh pOn kOmennye taK bernaMa dan aii taK puBliSh pOn...aii tau sape...hihihi....!!

So hari ni tiHa naK upDate gambO anaK2 untuK menGubat rinDu 'seseOranG' hehehe...

 wafiy enSem.....

 kakak sOmey....

nangiS menGada2 tp menJadiK sebab aDa ayOr mater...hahahah

Ni lah duGaan dan keSerOnOkan biLa anak dah besO sket...aDa jeK menDe nye nak buat peranGai... ni nangiS2 ye ye Ol...bila kite tanya nape...dia kata adik dia buat...tp maSa ni..adik dia eLok berdenGkOr...hahahahha...

p/s kepaDa seseOranG...aku upDate ni khaS untOk kO...hahahahah...!!!

Rabu, 15 Jun 2011

GaNti pOSe....!!

SaLaM kenGkawaN

Xde iSu laa seJak baLik kuRSuS nih...iSu paLinG besO pOn paSaL pOse Xganti2 laGi nih...
uWaaa.....baru dapat GaNti 5 hari...hari ni kaLu seLaMat dapat le 6 hari.... aDa 10 hari lagi wehhhhhh....
uwaaAaa...!!!!

tu La beraNak taK pLanninG...kena tiMe pOse ni laaa akibat nye...heheheh...awal2 duLu kUnUn xmO ganti lagi sbb naK nyuSu anaK...biOr banyaK stoCk...tapi taK banyaK2 gak...haa ni banyak ke taK kena gaK ganti pOse weh....raMaDhan laGi  bape hari jeKk nih.....huhuhuhu....!!!

PoSe tiMe oranG leN taK poSe ni...duGaaN maSya-ALLAH....maHa heBat...dengaN ayOr miLO si faZar yanG peKat laGi liKat tOh......err....cObaaN.....hehehhe...tiMe2 ni le pOn diOranG naK wat maM free...huhuhuhu...duGaaN...

Selasa, 7 Jun 2011

kuRSuS penGaCaRaaN maJliS....

saLam genG...skrG ni tiHa dok bz kuRSuS...kurSuS jaDi emCee yG profeSiOnaL gitu...
beSt ah...tenaGa penGajaR dariKK BMR edu sdn.bhd. PuaN mariana dan suaMinya mr.Bad memanG maRveLeS...perghhhhh.....!!! panDai dia amek ati kiter dok aJaK nyanyi2.....jerit2 semanGat....gedik2...owh aii suke gitu...hahahaha...!!!

makan2 pOn beSt siOt....6x makan...kalu tiap2 bulan kurSuS kat sinihh konfeM naik berkiLo2 lagikk nih... hihihihi....kurSuS kat RISTEC ni beSt...maSaLahnye aSek blaCkouttt jekKk....sari 3,4x blaCkout... cane nih.....RISDA dah xley bayOr apii ke...opS..janGan saMan aiiii....hahahhahah...!!!

ni le pertaMa kaLi tiHa gi kurSuS yanG meninGGaLkan anak2 selama 3 malam berturut2....rindu mehhhh...
hehaRi mama tipON....sembanG ngan kaKak....nampak mater dia pOn jaDi le...muJur le kat sini pOn aDe 3G...kalu tak...uhuKK...mama sembanG ngan anak2 pOn mater dah berair2... tp anak2 cam relekkk je mama nengOk...yanG adik tOh seLaMbe je...hahahahah...

tapi takpe...sok papa joe kate nak datanG...yuhhhhuuuuuuu.....!!!! leh la bawak anaK2 manDi kOLaM....

p/s : makan naSi kat sini pOn leh buat tinGat kat anaK...dia maSak naSi leMbik yG bebudaK ataU oranG tue senanG mamaM gitu...hehehe