ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 29 Disember 2009

ShiFa HiphOp...

pas maMaM tengOk baLiKk gambOr yG aMek tadi..
tengOk aDe laK gambOr shiFa jaDi hiphop..hehehe...
maSa keciK2 ni cOmeL le naMpaKnye..dah besOr sOk kOt


berbuiH muLut MaMa meMbebeL kat dia...hahaha..!!!

ni tiHa bawak gi opiS..boS takde...cc puN taKde pe laGiKk menGasuH le kek opiS..muJur shiFa taK meraGam..sOnOk laGik die aDe...hehehe..

sekaranG shiFa tenGah giaN meMaNjat...koSi..soFa...meJa...selaGi aDa benDa naK dipaNjat...kaKi daH kuat berDiri...mCm naK jaLaN dah...kaLu berDiri kat meJa dia daH leh jaLan tatih tatih le tp pegang meja le...sonok pLak tengOk geLagat anak..agaKnye maK tiHa maSa dapat tiHa duLU caMtu le agaKnye kan...tp biLa dah beSor meLawaN...erKkk...!!! makk....iSk..!!

duLu peninG paLer gaK naK cariKk manO naK anta si ShiFa nih. Ye la..antO gi nurSery dibantainya mOgOk lapar xmO minOm suSu...menangiS maNjanG...dah tOh canO..??  seb bek aDe papa dia....berkOrbaN jaDi penGaSuh kOntraKk..hehehe biLa Shifa daH umO 6 buLaN anta dia kat uMah oranG..baru le dia okay Sket...papa dia pun ley keje dGN hati senanG...hehehe... nanti tiHa letaK gambOr kitOranG tiGa beraNaKk...peHtu kOranG bgtaU tiHa sHifa ikOt muka maMa ke muKa papa okay...heheh...


MaKaN-MaKaN....

saLaM kOranG...
tengaHari taDi tiHa gi MaKaN iKaN baKar keK keraMat...waLLaaaah...sOdap..!!

ramai gaK yanG meniKmati iKaN baKar kat siNih...


ramai kan? naMpaK ke...caM geLap jek kaN...tp kitOrang dOk bawaH pOkOk bawaH paYunG...
taK paNaS sanGat n seleSa ditiup anGiN sepOi2 bahaSa..


yang beStnyeR...ce koranG tengOk lauK pauK yanG kitOranG maKan...hahahahah...!!!
xsMpat naK aMek gambar dah LiCin la beb...
gambOr pinGGaN pOn jaDiKk la kaN...hehehe


ni kat meDan SeleRa keraMat..ni kaLi ke2 tiHa gi sini. MemanG raMai lah oranG..parKinG pOn suSah...kakak seOpiS ngan tiHa ni caKap kaLu maLaM lagiKk raMai..hmm..naNti tiHa naK aJak hubby mai sini tiMe maLaM laKk...bawaK shiFa maMaM iKaN bakOr...heheh..

Isnin, 28 Disember 2009

saYanG aNaK maMa...!!


SaLaM...
kOranG...ni Ler puteri tiHa seteLaH 3 tahuN peNantiaN. SekaranG dia daH seMbiLaN buLaN tp maSa ameK gambar ni dia luM saMpai 9buLaN lagiKk...tuH tengaH maraH tOh...dia dah naK aJak gi jeNjaLaN tp maMa n papa sebOk naK bergaMbar duLu...hehehe...
OranG kata...segaLa ucapaN yanG keLuar dari muLut kita nih..doa...duLU tiHa taK le ameK keSah sanGat tp seJak2 susah sangat naK menganDung baru tiHa tinGat ape yanG tiHa peNah caKap duLu...tiHa caKap naK kawin eNjoy 2 tahun duLu baru naK baby..tp biLa dah setahun lebih taK dapat2 gaK...tak keruaN tau....naK kata manduL (erKK...!!!) tak le..sbb tiHa dah 3x gugur...dah ngandunG 6 bulan..baby meninggal pulak dalam perut...pastu baru dapat puteri ni...Siti Nurshifa bt. Khairul Nizam (maksudnya cahaya penyembuh/penawar) huhu..penawar hati mama nih. sayang anak mama.....
so pasni korang, berfikir dulu sebelum berkata2 kay.....
pe2 pun segalanya ketentuan Allah jua.

bLoG kiter.....

saLaM kat koranG suMer...tiHa nengoK raMai aDa blog senDiriKk jadi tiHa xmO le ketinggaLaN untuK mereKa bLoG senDiriKk gaKk...sekuranG2nya dgN bloG ni leh le kenGkawaN maSa sekOlaH..maSa U...seDara Mara jauH deKat..bau2 baCang..bau2 petai merapat2kaN hubunGan lagiKk kaN..

Ni le cara oranG La Ni upDate/warwar periHaL life selain dariK perKara2 yang biaSa dibuat mCm mesOrat tinGkap..meSorat keN tepi oranG len...(hehehe) dan len2 la. Jadik blog nih tiHa buat untuK sUmer...no limit...hal faMiLy...haL liFE..haL kenGkawaN... naK konSeLinG...sUme buLeh...(pinJam duit n pinjam laki je xley...hahahha..!!!)

So, kenGkawaN yanG lepaS...SemaSa...daN aKan DatanG diJempUt berSaMa2 memeriaHkaN bloG tiHa nih kay...mOahS...