ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 5 Ogos 2014

ilal liqa' ya Ramadhan.....

Salam Syawal,

Sakankah beraya?? Alhamdulillah, raya kali ini kami sambut di Beruas, Perak tanpa stress di jalan raya...dan sebenarnya tiHa telah membuat persediaan mental n fizikal gitu untuk menghadapi jem semasa balik kampung. Syukur jem tersebut tidak berjaya mengganggu gugat mental sayer kerana tak le jem sangat. hihihihi.....

Syawal kali ni pun tiHa tak amek cuti.  Means, raya ke3 dah mula bekerja.  walaupun tak le banyakkkkk kerja tp sekurang2nya boleh surfing but..still not updating my blog. (ops!) Jari jemari dah tak selembut dulu, dan otak pun dah tak seligat dulu untuk mencipta karangan2 indah. dah banyak kali tiHa taip...padam...taip padam....simpan draft....tp rasa macam tak semenggah untuk dibaca orang. last2 delete.!!!

Dulu, sejak2 ada fesbuk, mula la malas nak mengarang di sini, tp skrg di fesbuk pun tak diupdate.  macam serba tak kena....rasa macam tak perlu update....tp sayang blog ni dah banyak menyimpan kenangan.....

terima kasih kpd yg sudi menyinggah ya...Insya-Allah ada lagi info2 menarik tiha akan kongsikan.

##p/s : sekadar mengemaskini status..!! (sigh)