ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 15 Jun 2011

GaNti pOSe....!!

SaLaM kenGkawaN

Xde iSu laa seJak baLik kuRSuS nih...iSu paLinG besO pOn paSaL pOse Xganti2 laGi nih...
uWaaa.....baru dapat GaNti 5 hari...hari ni kaLu seLaMat dapat le 6 hari.... aDa 10 hari lagi wehhhhhh....
uwaaAaa...!!!!

tu La beraNak taK pLanninG...kena tiMe pOse ni laaa akibat nye...heheheh...awal2 duLu kUnUn xmO ganti lagi sbb naK nyuSu anaK...biOr banyaK stoCk...tapi taK banyaK2 gak...haa ni banyak ke taK kena gaK ganti pOse weh....raMaDhan laGi  bape hari jeKk nih.....huhuhuhu....!!!

PoSe tiMe oranG leN taK poSe ni...duGaaN maSya-ALLAH....maHa heBat...dengaN ayOr miLO si faZar yanG peKat laGi liKat tOh......err....cObaaN.....hehehhe...tiMe2 ni le pOn diOranG naK wat maM free...huhuhuhu...duGaaN...