ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 13 Disember 2016

Nafas Baru....Peluang Baru

Assalamualaikum

Syukur Alhamdulillah diberi ingatan untuk berceloteh di sini.....

Kita cuci-cuci mata dulu kay....nak beritahu yang tiHa happy dan juga segala puji bagi Allah diberi kesihatan yang baik......dari sekeping gambar menceritakan pelbagai makna...tu sekeping..kalu berkeping2? hehehe.....
Kat kedai kunci je pun...nak tukar batteri kunci kereta....hihihi

papa dia nampak bahu pun jadi lah...kikiki

ni ladies nite....papa n wafiy gi n9..jadi gegel sme tengok wayang cerita 'rock bro' - kesimpulan : 2.5 *

bawa husna ke Lumut sempena sukan kebangsaan RISDA....ngengada je kan?

this is my team....nama pasukan sorak but give thousands of memories...thx guys for being such a strong team...
13 people but like a batallion spirit....

still on duty even suara memasing dah ngalahkan rockers...hahaha..!!

saja amek gambo ni nak test tengok muka pakai spek acane.....bole gitu? haha

shortest vacay....not a vacay pon...hahaha....pegi ke ristec ambil katil+tilam lelong pastu singgah makan
kat medan selera ikan bakar lukut...antara acara wajib ke PD...sotong goreng tepung dia sedapppppp...!!

baru balik kenduri...tp singgah giant jap...lalu kat tempat wayang ni ha...tak tengok pun haha..!!

ni latest : jadi MC sempena majlis merai Pesara RISDA 2016...
Lama tak tempek gambar kat sini...jadi sekali2 kita taramkan kan....ula la laaa.....