ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 28 Disember 2009

saYanG aNaK maMa...!!


SaLaM...
kOranG...ni Ler puteri tiHa seteLaH 3 tahuN peNantiaN. SekaranG dia daH seMbiLaN buLaN tp maSa ameK gambar ni dia luM saMpai 9buLaN lagiKk...tuH tengaH maraH tOh...dia dah naK aJak gi jeNjaLaN tp maMa n papa sebOk naK bergaMbar duLu...hehehe...
OranG kata...segaLa ucapaN yanG keLuar dari muLut kita nih..doa...duLU tiHa taK le ameK keSah sanGat tp seJak2 susah sangat naK menganDung baru tiHa tinGat ape yanG tiHa peNah caKap duLu...tiHa caKap naK kawin eNjoy 2 tahun duLu baru naK baby..tp biLa dah setahun lebih taK dapat2 gaK...tak keruaN tau....naK kata manduL (erKK...!!!) tak le..sbb tiHa dah 3x gugur...dah ngandunG 6 bulan..baby meninggal pulak dalam perut...pastu baru dapat puteri ni...Siti Nurshifa bt. Khairul Nizam (maksudnya cahaya penyembuh/penawar) huhu..penawar hati mama nih. sayang anak mama.....
so pasni korang, berfikir dulu sebelum berkata2 kay.....
pe2 pun segalanya ketentuan Allah jua.