ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 28 Disember 2009

bLoG kiter.....

saLaM kat koranG suMer...tiHa nengoK raMai aDa blog senDiriKk jadi tiHa xmO le ketinggaLaN untuK mereKa bLoG senDiriKk gaKk...sekuranG2nya dgN bloG ni leh le kenGkawaN maSa sekOlaH..maSa U...seDara Mara jauH deKat..bau2 baCang..bau2 petai merapat2kaN hubunGan lagiKk kaN..

Ni le cara oranG La Ni upDate/warwar periHaL life selain dariK perKara2 yang biaSa dibuat mCm mesOrat tinGkap..meSorat keN tepi oranG len...(hehehe) dan len2 la. Jadik blog nih tiHa buat untuK sUmer...no limit...hal faMiLy...haL liFE..haL kenGkawaN... naK konSeLinG...sUme buLeh...(pinJam duit n pinjam laki je xley...hahahha..!!!)

So, kenGkawaN yanG lepaS...SemaSa...daN aKan DatanG diJempUt berSaMa2 memeriaHkaN bloG tiHa nih kay...mOahS...