ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 20 Mac 2012

harapkan pagar...pagar makan padi...

.........

hangen betOii la.....mmg la segala yanG terjaDi tiDak disanGka dan bukan kemahuan...tp tanGGunGjawab tu...aduyaiii....nak citer pOn xtau nak taip apa duLu....

alkiSahnye paSaL ruMah yanG tiHa beLi ni....tak SeteL pLak laGi...punya la tiHa sMs/kol lawyer tanya apa citer...dioranG tak kaSi tau..biLa kita dah meLetup baru terheGeh2 bagitau yG deSpatch kena rOmpaK pLak...habiS dOkuMen ruMah aKu yG dah staMpinG mahKaMah....sO riSda xley naK releaSe baKi kat vendOr...yg deSpatCh tu buat repOrt pOliS pLak tak lenGkap....ni sMe tanDa2 melaMbat kan prOses juaLbeLi ruMah.....fruSt..!!!

prOses laMbat 1 haL....kaLu diOranG laMbat2 buat saMbiL lewa je....ruMah tu besOk sapa2 boleh mengaku dia punya udah yG oriGinaL suMe iLanG aMek dek oranG.....ish...xley nak citer dah...marah ni marahh...marah sangat...