ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 28 Mac 2012

syukur..selesai juga akhirnya.....

SaLaM para SohaBat... ;D

syukur alhamdulillah dengan izin dan inayahnya, maka dapat kita bersua laGi pada hari ni... ;D ;D ;D
(xkoSe naK berfOrmaLiti kat sineh...!!!)

apa pun bab syukur tu memanG tiHa bersyukur sanGat sbb periHal ruMah ni dah seteL....lawyer pOn dah bank in paDa tuan ruMah dan balanCe depoSit tu pOn diOranG dah bank in kat tiHa. insya-aLLah, apriL sok start potonG gaJi pLak.....hmm...muGa diMurahkan rezeki, amin.

aGak2 leGa nanti....tiHa naK ajaK kawaN2 datanG hi-tea kat uMah, inSyaaLLah...tp tidaklah buLan nihhh....so, koranG....dah set date naNti kOranG datanG yea... ;D ;D ;D