ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 27 Mac 2012

kepOyaaN yanG memuaSkan ;D

saLaM genG... ;D

gambO beluM upLoaD lagi lah naK tunJuK perJaLaNaN ke kuaNtan, pahanG...... kita cerita dulu la ek... ;D ;d

sepertimana yanG diranCanG hari Sabtu tu kitOranG gi bukit gaMbanG resort.....bukaN setaKat anaK2 yanG excited tp mama n papa laGi puas hati...hihihihi....yanG menariK nye guys kat situ diOranG xpakai CaSh...dari gelanG tu kita tOpup untuk sewa pelaMpung ke...nak beli makanan ke...nak tempah pOndOk ke....maSa beLi tiKet tu dia tOpupkan dan kaLau ada balanCe boleh refunD maSa nak kuOr nanti....so, beg duit boleh la simpan dlm peti selamat tu ;D

bertoLak pOn kuL9 so dekat kul12 gaK ler saMpai sana...bermandi manda sampai kUL3 paStu menyinGGah jap umah sedara mara n check in kat Megaview hotel dalam kuL7 gitu.... hotel ni sy puJi untuk oranG yanG berbaJet renDah ;D untuk gov rate saya dapat RM120 siap sarapan ;D

malaM nye kitOranG gi makan seafOOd kat taNjunG luMpur... perGh......LuMayan..sayanGnye tiMe ni kitOranG xameK gambO...hehehe...dah lapO sanGat.......hihihihi

paGinye sarapan kat hotel, paStu baru bersiap2 kOnOn naK gi cruiSe sunGai kuaNtan tp diOranG start kuL11.30pagi kitOranG pK2 sbb nak sinGGah kuaLa ganDah kat lanChanG naK berkawan dgn gajah, kenSeL haSrat ber'cruise' tu......

haaaaaa kat Sini pOn i puJi gaK.....tengOk la gaMbO2 nnt kaLu aDa amek videO hari tu pOn canteKk ek...tengOk gaJah menari....sweeettt aiii hihiihiiiiiiiih....::::entrance free kay::::::

penDeK kata.....walau pOn xjaOh mana perJaLaNan....dan taK mahaL mana bajet tp kitOrang 4beranaK puaS hati dan hepiiii....shifa siap cakap nanti nak cerita dia tengok gajah kat tiCer skOlah...hahahahha...!!!