ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 18 Jun 2012

bila nak reda niii....?

assalamualaikum....

kali ni pepagi tiHa nak upDate....walau pOn xde pe naK diupDatekan...

setakat jerebu kat KL ni raSanyer sume tahu...tp ni pun kira okay syukur alhamdulillah sbb hujan pagi semalam...jerebu pun reda dah...tp keje tiHa ni bila nak reda??? uWAaaaaaaa......

road tOur Koir ni lum aBiS lagi....hari ni petang raptai kat KKLW esok functiOnnye...paSni naK kena ke JohOr pLak utK Pesta Sukan RISDA......harap2 bulan pOse sOk kuranG sket xtvt.....huhuhuhu...

xtvt pOya2 lum ada ranCanGan laGi tetaMbah plak sejak2 gaji dah kena pOtonG utk pinjaman peruMahan tOh laGi ler SESAKK...hiSk! jalan2 cari makan pOn xdapek nih....jalan2 cari paSal buLeh laaa...uwaaaa...!!!