ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 14 Mac 2013

dah ready dah..... :D

Salam Jamadilawal,

alhamdulillah...masih boleh bersiaran walaupun seminggu sekali mama jengah blog mama nih....
bz? hihihihihi.....tak lah....MALAS yang lebih...huhuhuhu.....

minggu ni genap 8bulan, dan selalu gak gi klinik berMC....selain MALAS tadi sememangnya xberapa larat ler....perOt keciK je...tp berat semakin bertaMbah...aduiSh....doktor tengok perOt dah turun....hmm...mcm bersalin awal je nih....katanye.....skrg baru pertengahan maC....ikutkan due pertengahan april nox....tp ahKak dah ready dah ni...barang2 sme dh ready...yg patut letak dalam kete pun dah letak....kalu awal pun ahKak berSedia menghadapi nya...perghhhh....!!!

raSa tak sabar nak cuti2....mcm ler boleh poya2 kan? hahhaha.....so beranak kali ni adalah beranak kali pertama tiHa akan menggunakan kemudahan bercuti 3bulan...........dah set dah nak well prepared for breastfeeding......memang wafiy berjaya shingga 2 tahun tp sayangnya nOT FULLy bf....campor2 gak....
so kali ni tiHa bercita2 utk FULLY bf until 2yrs...in sha allah boleh!!!!

dan kali ni gak, merupakan beranak kali pertama tiHa nak berpantang sendiri....dah pesan memacam kat papa joe utk dia get ready dari segi beli lauk pauk orang berpantang nih.....dan yg paling best, this april is our lucky month as we will have newborn baby and also newborn occupation for papa.... :D :D :D yang lebih teguh...lebih stabil...lebih bergaya...eh eh...hahahaha....yg penting lebih dekat....jalan kaki pun boleh...so papa joe tengahari boleh balik umah jap jaga anak....hahahahha....

kawan2...doa2kan lah tiHa selamat bersalin ye....semoga dipermudahkan segala urusan...amin.