ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 7 Mac 2013

TUP TAP TUP TAp....kejap je kan?

assalamualaikum

syukur alhamdulillah....hidup lagi blog ni...bermakna...panjang lagi umur owner blog nih...hehehhe

engkorang sme sehat ke?
dah mamam?
bz sangat ke?

alkisahnya la kan.....tiHa dah membawak perOt 33 minggu bersamaan 7bulan 3 minggu... eh eh...nak masuk 8 bulan dah....eh eh...ni bulan 3...due bulan 4...kejap je kan???? kan???? selama ni tak cakap pape pun yek...sebuk mOOd pOya2 lagi kan...hahahaha...!!! tu ler...ni sbb KURANG larat ni...kalu idak ni..sampai kelantan dah rasanye ni...nak melawat member......tp nak gi keje pOn mOOd malas+xlarat ni dah semakin menebal...hehehe...

preparation ::::
setakat ni, preparation utk anak ke-3 alhamdulillah...setel....baju...tilam..bantal...bpump letrik...jamu...selimut..napkin...barut...bengkung...pempes...tisu basah....baju/kain dalam pantang....tungku....barang mandian anak/mak, pendek kata segalanya la 'kot' dah ready....smpaii xtau ler apa lagi yg belum beli lagi.....baju2 shifa wafiy masa baby dulu pun dah siap punggah/basuh untuk dipakai semula oleh bakal adik....hehehe...

boy ke girl?
scan retu gegirl ye tuan puan....hehehe....dan tiHa redha dgn ketentuanNya...lelaki atau perempuan dah tak jadi isu memandangkan skrg ni tiHa dah ada kedua2nya kan.....nama pun tiHa dah readykan untuk kedua2nya....mana la tau kot2 scan retu tersilap pandang ke....terkeluar plak 'si burung' terbang kan....so prepare je le kan...... :D :D :D

Perasaan :::::
sekarang pun dah masuk 8 bulan....kejap je rasanya....apatah lagi, lagi 6,7 minggu je lagi nak beranak..... perasaan? berdebor2 gak lah haaa...sungguh pun excited tp gemuruh tu masih ada...ehhehehe....normal la tu ye tak? harap2 segalanya berjalan dengan lancar.....shifa dulu admitted kul10mlm...beranak kul6.30 petang esoknya...wafiy plak admitted kul7pagi...beranak kul 130petang hari yang sama....si adik?? tunggggguuuu.....