ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 21 April 2011

PAC oh...PAC..!!!

gue capeK.....!!! hahahahha...!!! lega dah pas gi kementerian kesihatan nye...tak ler sesusah yang disangka or mungkin sbb tu kalik ketige gue sertain...hahahha...!!! harap2 dapat laaa..... letih sudaa dok sini....bukan tak happy keje kat sini...happy sesangat...tetambah kat bahagian korporat yg bos nyer teraMat ler baiKk bikiN wa jatUh seNtaa......!!! tapi....sesia je wat degree walaupun result tak ler sebaik mana....tp masih nak beraDa di takUk lama....

kalu ikut kan cita2ku...tinggi tOh....nak sambOng study lagik nih....tetambah bos lak bagi sokongan penuh....siap cakap nak wat letter lagi supaya risda biasiswa kan...hehehe...!!! tp apakan daya ku...rasa2nya tak mampu nak belajar WAT MASA INI ler...sbbnye, bila dok opis...bz nye ngalahkan pegawai...bila balik umah...lagik bz darik dok opis...!!! mujUr ler dapat sOmi yG sangat2 memahami, pinggan mangkuk tu bukan lagi masalah ku...hehehe...!!! kalu bab anak2 lak...mmg papa mithali...pergh...!!! bangga le tu papa bila baca nih...hahahhaha...!!!

Yang anak jantanku tuh...xley nengok mama ni nak bersantai...nak bawah ketiak mama....yg si kakak lak...ada penyakit 'deng**' sket, adik berkelek...kakak pun ndak gak..hambeKk kO...kiri kanan nih, yg peLik nye, mama tak gak kuRuS2...hahahha...!!!!!!!!!

Cane le kehidupanKu bila dah jaDik pegawai sOk...huhuhuhu...!!!!