ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 12 April 2011

YoYonG....MaMa...YoYonG....!!!

taKdi citer2 ngaN adiK tiHa....paSaL anaK seDara dia yG daH panDai berKata2 nih... paGi taKdi keLaKar siOt...maSa tiHa tengaH runGsinG driVe gi keje...jeM.....tetiba si KaKaK...

"maMa..yOyOng...yOyOng....!!!" time tu kaLu leh berguLinG laM keter mmg tiHa berguLinG dah...keLakar...ingatkan apa keS...upe2nye dia men ikat2 tali kat tangan..dengan muke berkerut konon2 mintaK tolong soh bukak tali tuh....paDahal nye bukan terikat betul...dia saja2 mcm tiHa seLaLu buat kat dia maSa adiK dia men paNjat2 badaN...mintaK tolon dia le konon sbb adik buat mama....skaLik dia pLak mintak tolong kat mama...hahahah...!!

xle runGsinG sanGat biLa ingat geLagat anaK2...hehehe...
kat pC opiS ni xbanyaK sanGat gambO family/anak2....pc kat uMah lak tak berkeSeMpataN naK guna...biLa saMpai uMah lagiK bz dari dOk opiS...hehehe naK ler poSt gaMbo2 sweeet aNak2 kat sinih...umph...