ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 28 Julai 2011

fuH....leGa.... :-)

seteLah 2MinGGu bertunGkuS LuMuS menyiBuKkan diri untuK prOgraM datuK KP berSara nih, baru ler hari ni dapat menariK naFaS relaX sket...aDa ler maSa naK berinteRnet nih...hehehe......paGii ni tiHa dah Settle kan apa yanG meLaMbak ataS meJa...dah ku aGih2kan untuK diOranG laK bZ...hihihihihi...!!!

seb beK dapat bOS spOrtinG....2 minGGu ni aii maCam biSkut jap aDa jap xdaK doK traininG je keje... jadi boS le bOs..bOs le PA...hihiihi....hari ni...ai pLak naK jadi bOs..tp aii tetaP gaK PA...hahahahah..!!! sementara naK menyetelkan apa yanG maSih berbaKi di atas Meja ku ini...akan ku lontarkan lagi kata2ku dalaM bloG ni sekejap lagi....

adiOS...