ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 26 September 2011

aduyaiiii anak maMa.....

saLaM aLLzzzz....

bz le skang nih....heheheh...bz gi OpeN hOuSe....dah seminGGu dapOr tak beraSap sbb dapat MaM free...huhuhuhu.....xberani dah nak timbanG berat nih...berat pOn berat laaa janji perOt kenyanGG...hahahhaha...!!!

ni naK citer paSaL shiFa yanG mama tenGah train dia untuK xyah pakai peMpeS dah.... hari ahaD tOh dengaN segaLa hOrMat nya jaDi hari pertaMa shiFa xpakai peMpeS...tp yG taK taHan nye xDaN 1/2jaM pON..percObaaN GAGAL...hahahhaha...!!!

MaMa     : Hari ni xyah pakai pempes tau...kakak nak berak, nak kencing gi bilik air...tu mama dah beli jamban baru untuk kakak...ok?

Shifa        : ok.... (selanG 5min)

Mama      : kakak nak kencing ke?

Shifa        : (geleng kepala) - selang 5min lagi...

MaMa      : kakak nak kencing ke berak ke cakap tau....

Shifa         : (angguk kepala je..) - selang 5 min peh tu...tanpa jemu mama tanya lagi...

MaMa      : kakak, nak kencing ke?

Shifa         : taknak....( sambil main anak patung dia...)

paStu tengah siap2 nak kuOr, mama tanya shifa nak pakai pempes tak? dia jawap taknak...kang nak kencing bagi tau eh...shifa cakap ok...tp dia punya ok tu abis seluar basah...

MaMa      : laa kakak..kan mama cakap nak kencing bagitau.....

Shifa         : dia jawab..... "mama, kakak dah kencing..........."

Mama tepOk dahi...dah kencing baru cakap....aduyaiiii anak mamaaa......