ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 19 September 2011

InterView lak esOK...S41...huhuhuh....!!!

Minggu lepas lagiK dah apply cuti sebab nak gi interview...try je le kan mana tau tengOk2 je muka tiHa teruS tertanDa luLuS jadik pegawai penerangan, Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan...hehehe..

Malam tadi dah kecOt perOt memiKirKan paSaL intervieW nih....apa La tiHa naK caKap untuK 'menjual' dirik sendiriK nih...naK bagi oranG iMpreSS buKaNnye senanG...lain oranG lain laa expeCtatiOn nye...huhuhuhu....

sms cerinG...saJa naK dia mOtivaSi tiHa walaupON mOtivaSi dia tOh ala2 katOn spOnGebOb + sinChan sket..hehehe...(xpe...aku jek yg paham)...hahahha...!!! jaDi, apa tujuan nye tiHa pOst kat sinih...?? naK mintaK toLonG kOranG doa2kan...mOga2 tiHa dapat gaK jaDi PEGAWAI akhiRnya....tuH cita2 10tawOn lepaS tOH loM terCapaii...hehehhe.....

mOga2 esOK oranG yG interview tOh taK tanya banyaK sbb tiHa takOt lagi banyaK dia tanya laGi banyaK yG tiHa ngarOt...hehehe..kantOi pLak kanG... k frenz...wiSh me the beSt beSt BeSt of LUCK...!!!