ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 3 Mei 2012

banyaKkk naKkk citerrr nihhhhhhh....part 4

perghh...gile punya banyak nak bebel kan.......hahahhaha....koranG baCa je laaa janGan muntah udah...hehehe okay pe kira tiHa cover balik hampir 2minGGu berchOti bLoG kan.....hehehe

enTry yanG ni tiHa naK nGadu naSib plak...boleh? hahahahha

tiHa nye tipOn kena barrrrrrrrrrr laaaaaa......uWaaaa....!!! so sesapa yanG menG SMS paStu tiHa taK jawab xyah la nak buat doSa kerinG menDaKwa daKwi keekSenan ku...hihihihih ni Lah pertaMa kaLi line kena barr disebabkan exceed limit....wah wah...renyaM tiha potpet guna tipOn kaaaaan.....BUKANLAH......!!!

line kena bar sbb data uSaGe n of coz speaking of data usage not only SMS'ing but also usaGe of INTERNET maaaa.....hantu jadian tolllllaaaah maXis ni telan duit guaAa....uWaaAaaaaa.......baru je bertenet bayo guna online supaya sambOnG balik....

maxis charge sekupang per 10kb tp kalu dah 100kb dah jadi RM10.00...tp 100kb apa je leh surf kan... tersurf plak sampai 1Mb makanye situ je dah RM100....gua kena RM260...bil calling2 xsampai RM30 yg len data usage...kena pulak anak2 pun nak main tepon..main tepon terbukak internet...yg mak nye plak xpaSan main simpan je hp kan...ralittt je...hah padan le muka....!!! iSk....