ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 3 Mei 2012

banyakKk naKkk citerrr niiii...(part 3)

haaa kan dah cakap banyak naK citer nih....hihihihihihihi

ni paSaL SAfi Rania Gold.....korang ada guna taK?? okay taKK??

kaLu okay maknanye uMo koranG lebih 40 tahun ler tu...hihihihihihihi....tiHa dan kawan2 yang berumor 35 tahun kebawah dah try dah...tp xmenjadik laaa 'kemudaan' tuuu....hahahaha...tp naik jerawat bisuL pLak dah...ada yg kena jerawat nasi lah....jerawat batu ler...skrg dah berenti pakai, kulit muka masing2 beransur okay, bahkan lagi muda drpd dulu (ayat wajib memuji diri sendiri) hahahha, so, 'kitorang' (melebihi 5 orang nye testimonial eh) membuat kesimpulan Safi Rania Gold tu hanya sesuai untuk mereka2 yang berusia 'gold' shj........hehehe......

akan tetapi.....apa yang tiHa guna kan sekarang ni untuk merawat semula luka2 dimuka nih...? tiHa try moisturizer VitaMin E...jenama...organic aid...alhamdulillah...parut pun nak ilang dah nih....

menyesal gak guna safi tu..bukan pe...masa anak dara dulu memanG banyak jerawat tp pas kawin, LiCinGG terutama pas beranak kan shifa wafiy ...tp punye le terpengaruh nak try safi rania di usia yang 'muda' nih....lanGsunG naik baLik jerawat aLa2 gunung berapi tunGGu maSa naK meletOp je pLak tuh...aduyaiiiiiiiiiii.....

ni le gambO aiii maSa bujanG tranG tenG tenG
yanG maSih daLaM pantanGkan wafiy yeK...tp xberapa pantanG sanGat sbb dah gi kenduri...hahahhaha...tp dari segi pemakanan dan persenyawaan maSih pantanG okayyyy......hihihi

yanG ni tahun 2011 a.k.a anak 2 yerr...
gambO skrg tahun 2012??? xpayah laaa.....bila wajahku kembali puLih...konfem tiHa buat sselepaSS dan SebeLum guna safi rania kay.....hahahahhahaha........!!!