ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 1 Mei 2012

banyak nak ceritaaaa niiii....

saLaM kenGkawan...lama berCuti berbLoG....

memaCam naK citer nih...hehhe...last 2 weeks bz latiHan kOir sbb ada funCtiOn puspanita pada 24 April, dan pada hari yanG saMa kena daftar kurSuS kat port DiCkSon....abiS kurSus hari Jumaat...adeSh...nak tinGGai wafiy nih..memaLaM nyuSu baDan...biLa dia taKde, raSa caM naK deMam pOn aDa.... laSt2 tiHa koL papa joe soh amek cuti hari khamiS & Jumaat bawak anak2...hehehe...laGi pOn mama dah sebak biLa tepOn hari rabu tu...dgr kakak nanGis pLak tu....heheheh....saKan ler anak2 manDi koLaM kat RISTEC tu......mama xdapat jOin sbb ada keLaS saMpai kul7 lah...

oh ye....isi perOt entry kaLi ni sebenOr2nye naK citer paSaL kitOranG checkin kat hotel seri malaysia, PD. biLik biasa katiL bujang dua, RM140. tp condition nye amat menyedihkan. ekon bOcor, tv lama, bilik air kecil. patut nye leh dapat gov rate tp pada masa kejadian ada jabatan gomen buat kursus kat situ so, rate for gov dah abis quota....sarapan pagi nye plak...haLaMakk...!!!! fail...!!! nasi goreng kosong, kuetiaw tawaq hebiaq, ayor oren maniS yarabbi, bubur nasi... hotel seri malaysia patutnya yanG dah berangkai2 ni kena la jaga standard nye kan....tp sayang nye lah kat PD service tak bagus....so, tiHa tak rekomen hotel ni kalu kOrang naK cHoti2 kat PD. piLih la yang lain melaMbak....and satu lagu lagi...parking kat situ pOn miserable........

nape tak upload gambO? papa joe cakap kalu yang mcm tu nye hotel xamek pun xpe...ehekS... ;D