ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 10 September 2014

Jawatan tinggi...gaji tinggi...amanah pun tinggi...

Assalamualaikum,

Menyepi tak bererti benci....
Tak juga bermakna bz..
hanya malas melanda diri...

hahaha..!!!

Ye, tiHa mmg berbunga2 bergembira 2, 3 menjak ni.  Almaklumlah, impian sementelah 7 tahun memohon akhirnya berjaya juga.  Rata2 sahabat2 di RISDA mengucapkan tahniah, dan mana yang tahu betapa lama tiHa memohon juga bergembira dengan khabar ini.  Sampaikan, kawan2 yang update status di pesbuk sedangkan tuan punya badan mengambil langkah tutup mulut...hahaha...
Bukan xmau berkongsi berita gembira ini, tetapi tiHa telah mula memikirkan betapa banyak perkara yang perlu dikorbankan dalam menjalankan tugas ini.

Uhuk!!! i am family person.  Mampu kah?  Baru tadi, jupe dengan staff bahagian yang bakal tiHa keje sok, diorang dah warning awal2 senario keje di situ.  benda2 ni la yang tiHa kena bincang dengan papa joe...moga2 papa joe memahami....dan yang penting...anak2 juga memahami. bole faham kah? shifa wafiy jannah masing2 baru 5,4 dan 1 1/2 tahun.

..........