ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 15 September 2014

Kejayaan BerganDa...syukur Alhamdulillah....

Assalamualaikum,

lama tak bersiaran.  Memang jelas penyakit 'm' nya. hahahha...

So, tiHa belanja gambar detik2 kejayaan berganda....hehehe...

Daripada bulan syawal retu sampai la ni, kenmain lagi ahkak berpesta.  MC Raya puspanita ahkak jugak...pastu raya RISDA, akak jugak bolot sebagai pengacara, then, pada 20 - 24hb Ogos hari tu sebuk dengan Sukan RISDA kat kelantan.  Balik sebuk pulak dengan latihan Sketsa Merdeka utk lawan Antara Agensi di KKLW.  Berkat kesungguhan pasukan, menang pulak jadi juara antara agensi...11 pasukan yg bertanding tau....Kemudiannya, bz plak latihan bicara berirama antara RISDA negeri....dan alhamdulillah, rezeki lagi menang jadi juara lagi.

ni la barisan pelakon sketsa gema patriotik antara agensi

sementara menanti giliran....giliran terakhir plak tu...seb bek dpt no.1

mengabadikan gambar kejayaan dengan dato' sri kp RISDA

Yang ni plak sementara menunggu giliran utk choral speaking...
turn yang kedua akhir...

selfie bagi menghilangkan gemuruh

baru lepas bersiap2....make up lum lagi tu...

hokey...selfie lagi
Gambar masa choral xjupe plak...hahahha...ada dalam fb.  Kalu korang rajin, terjah le fb ahkak ek...hehehe...Syukur alhamdulillah, 2014 ni banyak kenangan manis...moga2 kemanisan ini berterusan walau saat2 akhir kehidupan. amin.