ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 18 Ogos 2011

BoS ku yG haKu reSpeKK 88x tabiKK....

6 tawOn keje kat riSda nih dah upenye...jap je...tup2 6 tawOn...
sepanjanG 6 tawOn nih..dah dapat 4 oranG boS...
tp boS seKaranG ni ler yG paLinG gua...superb tabiKK...
dah ler geLiGa....baiK ati...dan yG pentinG..sesanGat understanding...

eNtry kaLi nih memanG naK buat puji2an buat
Tn. Hj. Mohd Ihwan b. Sudim.....
memintak laaa..selagi tiHa taK tukO jawatan...biOr le dia ni
yanG jaDi boS tiHa saMpai penCen...

pG td tiHa buat biCara hati ke hati...(ewahh)...denGan boS...
berkenaan papa Joe yG kaMpeni benKrap nih..
naK mintaK jaSa baiK die la rekemen kan kat anaK syariKat...
dan KebetuLan pLak anaK syarikat yg satu ni naK pakai despatCh..
tp yG beSt nye boS nih...siap cakap lagi...gaji tu tak berapa okay
dengan husband u..kat dawama kan dia sbg storekeeper ni dah kira
turun gred...ternganga jap tiHa..bukan pe...tiHa tak pK pOn bab
tu...pK janji papa Joe dapat keje..dekat n tiMe keje yG saMe..
daripada papa Joe jaDi SURA RUMAH... or keje xmenentu..
pe SaLahnye keje kat anak syarikat RISDA...mmg le gaji
tak tinGGi caM sebeluM nih...tp kira okay pe...kan?

harap2 boS dapat le bantu......
dan papa jOe dapat le keje cepat hendaknye...amin...