ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 2 Ogos 2011

LaKSa SarDin pOn sOdap....!!!

AssaLaMuaLaiKum....

KoranG buke menDe semaLaM? hehehe...tiHa kuNun2 nye cakap la kat papa jOe...
kita makan nasi time saHur je..time buke kita mamam mee ke bihun ke..kueteOw ke...
bab mamam papa jOe no haL nye dia... maka, semalam tiHa buat juLunG2 kaLi nye buat laKSa
yanG tak cukup bahan....hehehe...memanDangkan nak prOses ikan je agak lama, so tiHa maSak cara shortCut...(nengoK resepi kat internet gak ni) heheh... guna sardin dalam tiN jek...
kira menjadik gak walau pOn daun keSom xdek...guna kantan je...jadik lah nak mamam berdua...

ada belen sket kaSi le kat jiraN sebelah buat moreh...hmm...hari ni nak try laKsa gOreng pLak...
ada le sket belen laKsa nye...tiHa beli laKsa baSah so xley simpan lelama....hari ni kena bagi perabih..
jap gi nak tengok resepi laksa goreng plak...heheheh....