ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 1 Ogos 2011

keSabaRan yanG teruJi.....

paGi tadi baru jek jaDik uStaZah...xdan bape menet kenDian...jiwa dah merOnta2 nak maki-hamun seseoranG apabila menDapat panGGilan hanGit yanG menGatakan dah xley men dart time opiS...hehehe....

bukan pe...men dart bila time free, mcm aii bile boS xde le...xkan bos aDe gedik gak nak men gak...lagi pun men dart bukannya aktiviti beramai2 yang memerlukan kekecohan....dan bukan nye permainan yang memerlukan masa sampai 3,4 jam..dan bukan juga permainan yg perlu gi keluar dari pejabat...indoor game maaa.... yang dengki sangat sampai guna nama bos watpe.... aduyaii...

ni dah bape kali taip padam taip padam...nak tapis ayat agar tak ler terlalu mencarut dan mengarut di sini... juz nak melahirkan ketidakpuasan ati sbb seramai 10 staff yang men termasuk 3 pegawai (bukan pada masa yang sama eh...harap maklum) sekadar mengisi masa lapang....keje gomen sey...musti le ada masa lapang.... apa salah nye main jap, time keje wat keje time free main le jap release tension.

yang pelik nya, kalu datang lambat, keje tak siap, kuo opis lebey 2 jam, keje tak semenGGah...camtu xpe plak..... ??