ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 24 Oktober 2011

upDate muSti upDate....hehehe...

aSSaLamuaLaiKUm.....

enGkOranG sMe okay ke yayanG2 skaLian....? tiHa ok, hari ni baru dapat berpOya2 ngan pC sementeLah 2,3minGGu ni kebizian yanG meLaNDa....so paGi ni baru ler leh rOnDa2 interNet nengOk kabar kenGkawan...khabar cheMaZ xdapek nak noLonG sementeLah blog nye haNya oranG2 tertentu je le baCa...dan aii nih oranG yanG xmenentu yeKK....hahahahhaha...!!!!

rayer ni koranG raya mana beb? err koranG sambOt ke deepabaliiiii...kita kan 1Malaysia...hehehe.... tiHa bz walau pOn cutii...sbb nya?? hehehhe......sbb nya ada kena menGena dengan berita ke'GUMBIRA'an tiHa sebeLuM ni yanG maSeh beLuM boleh publiSh laGi....tunGGGGGGGuuu...!!! hahahahhahah....panas je kan...?

hari ni nak upDate gambO anaK2.... coMey kaaaannn......heheheh (comey cam mama dia laaa...)


xyah susah2 gi shoppinG komplek...buat kat umah je...hari2 leh main...hehehe




ni dinner kat kedai mamak, order air limau ais...air untuk mama...limau untuk anak2...hihihi


feveret dua beradik nih....limau ais....


sepesen je kan...hehehehe... comey betOii..anak sapa laaa nih...hahahaha..!!