ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 10 Oktober 2011

SelaMat Kah Lagi maSa depaN anaK2 kitaa....?

pergh..taJuk entry kaLi ni....maK laK seraM...hahahahhaha...!!!!

errr...aSSaLaMuaLaiKum kawan2....

seteLah seminGGu bZ dengaN prOgraM 'Mari MembaJa' kat LinGGi, PD, so, paGi ni ada le tiMe rOnDa2 bloG kenGkawan...senyOm sOranG2 gaK le baCa especiaLLy yanG citer bab anak2 diOranG...teruS terinGat kat shiFa n wafiY.......dannn...tersanGkOt lak kat bLoG muMMy_ayu...citer paSaL ::::::::

"LIWAT ANAK UMUR 23 HARI"...........................................iSk..!!!

baca taJok je maK dah hanGin....apa punya bapaK laaa...bapak dia naK ajak maK nye rOmen...tp kan dalam  pantanG tOh...dah maK nye taKnaK si bapaK ni dengaN bOdOhnya gi liwat anaK dia yG umO 23 hari tOh kOnOn naK tuNjuK prOteS ler....bOngOk banGanG punya bapaKKK...!!!! sOrry ler beb ayat taK tapiS..ikOt kaN ati nih naK maKi seCuKup raSa jek..........penDeK aKaL!!!!!!!!!!!

kes2 cenGGinik lah yG meniMbuLkan keriSauan mama nih ha.....seLamatkaH anaK2 kita bila ramai dah dikalanGan oranG2 di zaman ini gila diraSuK setaN....iSk..!!