ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 27 Oktober 2011

teStinG sOre je pOn, nape neveS sanGat nih.....

saLaM aLLz...

2,3 menJak nih, kumpulan kOir RISDA semakin laKu pLak...hehehehe aDa je xtvt yanG meLibatkan kOir, saMpai tiHa pOn raSer serBa saLah ler mana naK gi peKtiS ngan wat keje...aduyaiii...paStu untOk memaNtapkan lagi Kumpulan Koir...penguruSan dah haMek soranG ciKgu ngajOr kOir nih ha...tp sebeLum tOh kena teStinG sOre untuK menentukan sOre mana....alto..supranO...baso...memaCaM ler...

hari tu kenGkawan dah kena teSt dah....okay ler dIoranG dah tau kedudukan sore kat mana....tiHa tak sempat le hari tu ada haL....sO paGi ni kena teSt...tp tiHa nye neveS caM naK maSuk pertanDingan pLak...huhuhuhuhu....harap2 tak le kuOr sOre tOra jap gi...huhuhuhu