ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 14 Disember 2011

jadual akhir tawOn...penOH..!!!

bulan 12 ni mak bz nak...kenkaDanG je maK dapat jengOk bloG nih ha.... maK sekaranG kaN daH jaDik 'artiS'...banyaK shOw yG maK kena attenD kauu...hahahahha...!!! terlateSt jOin kOir gabOnGan agenSi2 di bawah KKLW...majLis di MARA....yG ni maK taK exciteD sanGat sbb bila jOin dGn agenSi lain memaCam peeL yG maK kena bersabO...dan maK laK sejaK 2 menjaK ni xdapat kawaL nafSu aMarah gitew....hiK..!!

dah tu...bOranG SKT tak iSi laGik nih, peGawai kat opiS ni dah 'menGauM' dah sOh iSi n returN baLik... maK menJawab gaK....SKT sepanjanG tawOn mana leh antO beluM abiS tawOn...lagi pOn maK nye SKT buKan diOranG yG niLai dah tOh baKpe 'mengauM mengeMbek' baGaiii.....

paS kOir KKLW, mak kena invOLve maLaM geMiLanG RISDA plak...kelaSSSs kO jah...laGu daSat2 gak nih...KuriK kUnDi, hatinya tak tahan n tanya sama itu huD2....diirinGi banD gitu...hambeK kO...!!! baru ler artiS puJaaN....hahahahha...!!!

So, kaLu maK laMbat upDate tOo xyah ler sMs maK perLi2 maK kay....hihihihihihi....!!!!