ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 6 Disember 2011

Shifa Wafiy demam lagi.....

tiHa mula meragui stetmen anak2 yang menyusu susu ibu mempunyai sistem imun yg kuat dan sukar dijangkiti penyakit....apa yang terjadi sekarang wafiy kerap demam dan bila dia demam dalam masa seminggu baru baik...lain plak dengan shifa kalu demam ambil masa 1,2 hari dah sembuh...tu pun jarang2 demam.

semalam tiHa pergi lagi ke hOspital ampanG bawa wafiy sebab demam dia dari hari khamis lum2 lagi sembuh...  risau...takOt2 denGGi sbb demam dia pagi panas..tengahari ok...petang panas....maghrib okay..malam panas balik..huhuhuhuhu.......tp doktor dah check semalam amek darah bagai dan sahkan wafiy demam biasa..demam viruS...

hari jumaat hari tu dah bawa dah wafiy..tp gi sedut gas dulu sbb dia nya batuk teruk...kahak banyak n demam pun tinggi, so dia bagi ubat yanG masuk kOt pOnGGOnG tOh....kebah le kejap....balik je dari spital...demam balik.....berat wafiy pOn dah turun...mau nye idak..makan apa pun xnak........

hari ni tiHa anto je gi taSka...at least ada kawan2 bg dia selera makan sket.....xtau le keadaan kakak plak dia pun panas dah badannya malam tadi.....harap2 minGGu demam ni berlalu cepat....mama xtahan laaa tengok anak2 mama mcm ni....dah le melepekkk je....merengek2 plak tu...sian... xpe biar korang cepat sehat, korang nak melompat ke nak memunGGah ke mama xmO komplen dah....(mama marah je...hihihihi) asalkan koranG sehat walafiat...makan pOn banyaK..tidO pOn cuKup...hati pOn senanG......