ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 23 April 2012

Raja Kita.....

diet diet gak kan...takkan nak citer pasal diet je ye tak...ni nak citer pasal ujunG minGGu kami anak beranak... ;D

hari sabtu retu bawak anak2 (yg sbnrnya mak yg excited) gi ISTANA NEGARA LAMA. kan diOrang buka untuk Pameran. maSa gi sana tu dah terbayanG2 biLik tidur raja, tempat makan raja...bilik mesorat raja...bilik ayOr raja...akan tetapi bila dah pegi, tiHa agak kecewa sbb upe2nye yanG dibuka untuk pameran hanyalah balai ronG Seri je....xde la besO mana pun sbnrnya...so dalam balai rOnG Seri tu dia bubuh la baju2 raSmi aGunG tu, keriS dia dan hadiah2 yanG AgunG dapat....peLamin dia cantik ler tapi dah tentu2 pelamin istana baru lagi cantekk kan... ;D dan apa yanG menjadi kemuSykilan tiHa.............tiMe peGi ni maSa tu tenGahari gak ler....raMai kauM cina dari melayu....mereka laGi berMinat nak nengOk iStana daripada kita kan.....masuk free je pun tp kena bayar RM3 sbb bw hp/kamera still, tp RM5 kalu bw kamera video dan RM10 kalu bawa kamera rakam yg beso tu... ;D

then, kitoranG gi TBS...terminal bas selatan....memanG keleS la situ ek...sebijik cam KLIA, dalam memaCam ada, pej. pos, balai polis, farmasi, klinik, kenny rogers, nasi kandar, tempat karoke pn ada tau, motel, dan yanG paling best ada apa tau.....


pekan rabu...tak yah susah2 gi alor setar...kat TBS pon ada...hehehe


itu saja laporan sayer pada hari ini... ;p