ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Jumaat, 20 Julai 2012

after almost 10 years...!!!

ye la GenG....kadang2 terlupa yg umOr kita ni makin lama makin meninGkat... raSa cam saMa jee tiap2 tahun....hahahhaha!!! baru2 ni...jupe kawan lama maSa dip kat UitM dulu....NUR MAZAYU MD AMIN.. dengan rajin nye dia dapat menyinGGah kat RISDA ni....thanx ayu... ;D ;D ;D tak sanGka upe2nya dekat 10 tahun dah xjupe...and dia masih ayu seperti dulu....ehekS janGan kembanG sanGat idong ko ayu...hahahahha...!!!

kalu kata badan mengembang tu biasa le...tp tak ler sekembang tiHa neh...hehehe (ayat sedor dirik) dan tiHa rasa happy sanGat....dia pOn maSih inGat dan suDi (skema tak ayat) datanG riSda ni nak buat reunite...hehee kalu ada rezeki....leh la jupe yg lain2 plak....inSya-Allah!!