ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 9 Julai 2012

Misi Jelajah Johor....

Assalamualaikum...

baru2 ni RISDA organize Pesta Sukan Kebangsaan kat UTM Skudai......hehehe...tiHa masOk sukan pe? xbersukan pun..tp pegi gak..!! hahahahah...!! guna tiket kOir, kitOranG kena perfOrM untuk peraSmian Sukan....

dah gi jejaOh tOh mana leh gi sensOranG...muSti la bawak kauM kerabat...hehehe..dah berapa tawOn taK jejaK jOhOr...so kaLi ni, jejak bawaK anaK2....tp disebabkaN jaDuaL xberapa menariK sanGat...sO xle jelajah sanGat...setakat kat JB tOh dapat gi Zoo JB n Danga Bay jek... huhuhuhuhu...!!! tp yanG terbaeK nye...Zoo JB murah tOh...RM2/dewasa n RM1/kanak2 umO 2 tawOn ke ataS....but dont under estimate hanya kerana harga....walau pOn tak sebesar zOO negara tp lanDskap nya sanGat baGuS untuK kanaK2 :D ;D ;D

BinatanG kt dalam pun xmenGecewakan tau....siap boleh tengok ular makan ayam hidup laGik...family sinGa yanG sanGat bahagia namPaknya...boleh kayuh basikal air nengok flamingo n burung yg boleh simpan air dalam mulut tOh..hape naMenya ntah....family cimpazi...baDak air...huh! banyak gak lah....nanti upload gambo binatang...ni papa joe lom upload ke komputer lagi....

dan yanG paLinG pentinG...zon tengah (hq n selangor) juara sukan 2012....!! tahniah genG...!!!


bergambO kat rumah tumpanGan di Skudai

sebelum masuk zoo...apa agak nye wafiy pk time nih...hehehe

ms tengah round nengok minatang
ujan le plak....so sinGGah kOdai maMam duLuK....

comelnye anak mama...cam mama comelnye...hahahahhaha...!!!

mcm2 aDa...!!!
ni gambO yG ada dalam henpOn....ini je le yang ada pOn...hehehe...time balik ke kL kitOranG balik kut jalan lama...betOl2 jelajah la...kul12 dari JB kul10.30 malam sampai ampanG....kebaS pOnGGonG...huhuhuhu...!!! apa pOn enjOy....!!!