ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 15 Ogos 2012

kedai kain 1Malaysia.......

saLam ramaDhan,

aKhiRnya......seleSai gaK miSi shOppinG raYa.....complete sudaaa....hehehhe

naK cerita paSaL baju raya siap untuK oranG bersiZe xxxxxxxxxxxL ni...aduyaiii.....raSanya ada lebih 50 kedai tiHa gi....ada size warna yg ndak plak xde....ada warna ndak xde size plak.....retu gi giant & hari2 kat permata, xdok gi plak wangsa walk...xdo gak...gi k4 ampang....sedey gak....esok nya ajak papa joe gi jln TAR, meroyan jap...hahahha...!!! size dorang buat konon 3xL tpnye cutting cam untuk orang size L je...huhuhuhu...!!! ada yang kat ketiak okay..kat ponggong plak sangkut....kat ponggong okay dah...kat dada plak sesak napaS...iSk! makanya balik la dengan penuh kekecewaan....

so semalam, tiHa eL sbb sikatuN wafiy tanGannya terkeheL pLak..dah ke spital plak dah takut retak ke patah ke hape ke kan......so half day kat spital...half day lagi merOyan carik baju lagi...heheheh....wafiy balik dr spital tangan dah okay dah....doktor tu buat hape ntah pusing2 tangan dia gitu gini elok dah ha....

so, berbuka puasa kat taman dagang ada q-thai steambot, member se opis belanja...peh tu gerak ke k4 bdr tun hussien on plak......lagi sekali kekecewaan menyelubungi jiwa...isk!

balik tu dari cheras lalu kot langat sbb nak singgah umah jiran lama masa dok kat langat dulu...nampak plak kedai 1Malaysia.....nak tutup 10.30mlm...kitorang sampai tu 10.15...hahahahha..!!! xsempat mak nak pilih jah Oii..nampak yang berkenan...terus sambar terus bayar.....papa joe pun tarik napas lega sbb dah jupa dan lega tengok harga....hahahha..!!! size 2XL  je kay...tu pun besar...memang sesowaii la kedai 1malaysia ni...size pun ikut size orang malaysia...harga pun harga rakyat didahulukan...hihihih...

baju tiHa tu RM50 GENAP je kay...siap sulam n labuci....papa joe sengih je le...sbb dia bajet rm100 kalu lebih so tiHa tambah...tp kalu dah rm50 patutnya mintak selai lagi kan? hahahhaha....!!! well nak mintak papa joe banje tudung raya plak.....cukupkan bajet...hahahhaha..!!!