ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 7 Ogos 2012

xabiS laGi iSu PA naik gred27????

aSSaLaMuaLaikum...salam ramaDhan...

pada hari ke 18 berpuaSa ni, kaLu bloG kawan2 tu penoh dgn menu2 & resepi2 berbuka puaSa....tp tiHa plak banyaK menyepi....hehehe...xmeriah sangat sbb kaLu udah berbuka sensOranG apa jadah maSak beria ye dak? hehehe...minGGu ni le baru nye nak berpuaSa dgn papa joe itu pun kaLu balik kanG dia xkata dia kena gi balik buat pemantauan buku teks tOh.... :D so pas ni le kot nak meriah dgn menu berbuka pOse hehehe...

aLkiSah pada petanG selasa ni, timbuL pLak iSu naK maNsoh jawatan setiausaha pejabat N27...dan akan diabsorb jadi pen.peg.tadbir N27...korang kat jabatan lain ada dgr tak? kitOrang kat RISDA ni dah kecOh sbb dah masOk mesOrat pengUrusan...

bulan2 mulia ni malas tol nak pk consequences nye....tiHa  cakap kat member seperjawatan...kita redha je le...jadi EO pon okay pe...peluang nak naik pangkat lg cerah....and andaikata selepas PSM betoi2 kaji perkara ni,  nak tambah job description secretary....hmm...okay la tu...xde masalah pada tiHa...tp kawan2 kata kenapa perlu ditambah, skrg ni tak banyak keje ke maksudnya...??? iye pulak...

weLL nak dengar kata kOrang yg jadi PA kat jabatan lain nun....dh dgr ke mende2 gini?