ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 3 Disember 2012

seleSai dah ke bOikot mcD?

Salam kawan2 ku.... :D :D :D

tiHa tatau le dah selesai ke bOikOt membOikOt ni...sejak2 genCatan seNjata retu, para pembOikOt ni pOn senyappp je....yang kat offiCe tiHa ni laGi keLaKarr....siap buat derMa paKSa...err cane tOh...hahahahah..!! niLai dah ditetapkan hokeyyy....satu department kena bagi RM500 so pandai2 lah bahagian tu nak wat cemana....and yes short notiCe dalam maSa 2hari je plak tu....dan part yang paling best sekali...orang yang paling bising pasal derma gaza ni....adalah orang2 yang promote boikot mCd retu...boleh? hihihihihihihi....

***bukan ke lebih baik derma tu biO seikhlas hati??