ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 18 Disember 2012

ZeD ZaiDi peMbeLa SeniMan MalaySia......

AssalaMuaLaiKum.....

dah biaSa sanGat cerita paSaL diri sendiri kan...hari ni raSa mCm naK koMen/baGi penDapat plak paSaL si zeD zaiDi ni....biaSanya tiHa jaranG baCa paper paGi2 sbb kacau mOOd jeK, paper seLaLu aDa berita sedih/geram dan menyakitkan hati...so paGi ni buat2 baCa paper hiburan duLu...hehehhe

biLa baCa paSaL si zed zaidi ni...keSian pLak raSa, dia sebagai preSiden persatuan seniman malaysia, dah sah2 cuba membantu nasib artis malaysia, tp orang malaysia sendiri kecam dia.......sian lah...mcm dah jadi kebiasaan plak bila buat benda baik yang itu plak dikutuk2.....

mgkin peminat aaron aziz marah sbb zed zaidi mempertikaikan kemenangan dia baru2 nih....rezeki aaron aziz tu satu hal lah...tp dari sudut persatuan seniman ni mgkn dia bersuara sbb dia nak kalu buleh biarlah artis tempatan yang menang....lagipun anugerah tu pun anjuran tempatan...so, zed zaidi ni mengharapkan supaya kita memberi penghargaan kepada artis tempatan dulu...betul gak pe...

pastu, si zed zaidi ni mempertikaikan perihal si julia perez....seriusly...tiHa tak kenal sapa julia perez ni...hahahhaha!!! bila baca paper ni baru tau yg julia perez ni artis indonesia. hmmm....dari duuLuuuuuuuuuu lagi memang tiHa (secara peribadi) kurang setuju dengan drama luar asek lah ditayangkan kat tempat kita ni, bak kata zed zaidi ni, filem/drama or even artis kita yang nak ke indonesia ni pun bermacam2 halangan/tapisan dikenakan tp mudah2 je artis indon masuk ke negara kita.  tak kisah ler konsert ke, drama ke, pelakon ke...kita terlalu bersikap keterbukaan sanGat.......mcm mn ler artis negara kita nak maju cenggitu...