ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 26 Disember 2012

minGGu yanG meLeGakan... :D

assalaMuaLaiKum :D

minGGu ni minGGu ke'free'an sayer yer.....leGaa....boS aDa retreat pengurusan kat LanGkawi...dan ramai staf amek cuti minGGu ni...so...lapanG la sket meja :D :D :D

minGGu lepaS minGGu yanG meLetihkan...denGan dinner nye...function KKLW plak lagi...waLkathOn lak sabtu retu...fuh...shifa wafiy hebat boleh join jalan kaki kasih sayang RISDA...hihihi....

ahaD pLak bawa anak2 pegi wetworLD s.alam...pergh..shifa wafiy nye sOnOk...xnaK baLik....sebeLum tu meLawat banDar KlanG yang penuh dgn warga seberanG.....pufh! s.alam pun banyak dah berubah kalu nak banding dgn last tahun 2003 tiHa beLajar kat sana dulu....seksyen 2 dia pun dah cantik banyak dah..... mall pun banyak dah....maknanya, kalu le tiHa belajar lak lagi tahun ni...lagi cepat duit PTPTN boleh abis...hahahha...!!!

hari isnin, tiHa amek cuti selesaikan perihal tadika shifa n pertukaran nama cukai pintu di MPAJ. syukur alhamdulillah....owner lama dah setelkan utang dia...yang tiHa tatau dia bayar berapa sebenarnya sbb tiHa xperlu bayar sampai 2014 sok....

selasa plak...kitorang lepak rumah je...melainkan shifa wafiy ikut papa dia melepak ngan kawan2 papa kat mana ntah malamnya...balik pun lambat..mama dah tido dah time diorang balik....xpe le..bukan selalu...kalu selalu cenggitu memang nak kena 'laser' hihihihihi....

tu je le laporan minggu retu...hihihi