ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 10 Disember 2012

syukur...akhirnya jupe gak!

assalamualaikum...

sujud syukur gak tiHa kali ni....xsesia surf sana sini..round sana sini semata2 nak yang terbaik untuk anak2...akhirnya tiHa jupe gak taSka yang bersesuaian dgn kemampuan dan juga pelajaran anak2...

Taska Bintang Pintar
daftar : RM900
bulanan : RM540 (berdua shifa wafiy)
module : CAHAYAKU....

terima kasih rakan2 seofis yang sudi share info pasal taska ni...sangat dekat dengan rumah cumanya dia tersorok sket belah dalam taman kosas tu...tp persekitaran dia sangat selamat dan sesuai utk budak2.  part syok untuk shifa wafiy ialah....taska ni memang tak buat enrollment every year, dia xde marketing juz terima yg survey/recommendation camtu...so next year rakan2 sekelas shifa might be around 12 kids.  Berpeluang one week with children in class masa opening nanti utk tengok keadaan anak2 kat situ. okay pe, so shifa diberi perhatian untuk belajar, kalu dah ramai sangat nanti mgkn teacher sebuk dan tak sempat untuk ajar shifa kan....wafiy belum start sekolah...lagipun dia baru 3 tahun next year...tp utk playschool dia ada ler aktiviti2 mcmana kat bondamama dulu nyanyi2, assembly, sukan, 1,2,3 gitu...okay la at least dia tak boring nak ke sekolah....

syukur alhamdulillah, harap2 anak mama belajar ler rajin2....