ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 7 Januari 2013

bloGwaLkinG + khairuL wafiy

salam meSra dan saLam kaSih sayanG hehehe...

tiHa tataU naK upDate pe....so tiHa carik iLham dengan membloG waLkinG kawan2 nye bLoG... biLa anak2 seuSia....dan sebenarnya paDa uSia maCam kiter nih...hehehe...lebih cenDerunG bercerita paSaL anak2....nak kata family pOn tak sangat sbb kaLu family ada ler bab sOmi....or bibik ke...hahahha..!!! tp kebanyakkannya mUsti paSal anak.....eveN tiHa sendiri.....pada saat dah ketika ini, jiwa merOnta2 nak bercerita pasaL anak2 tak kira lah nakal ke....bijak pandaiii ke...tp tetap nak mencOretkan sesuatu yang berkaitan anaKK....

weeKenD baru ni papa Joe bz kerja....so tinGGal lah mama and anak2....wafiy skrg ni dah semakin notti, pecah2 kan baranG....tarik2 wayar letrik....koyakkan tikar buluh...conteng2 dinding....tumpahkan nasi lemak sebunGkuS tOh...main getah mesin basuh sampai banjir dalam umah.....huh...letih...!!! cane lah agaknya tiCer kat taSka ngadap dia agaKnya..??

tp senakal2 wafiy, tetap gak kita sayang anak kita kan? paling tOuching, sabtu retu tiHa balik umah mak kat sentul, mak nak bawak shifa gi kenduri, tiHa pada mulanya marah gak lah bukan pe, nenek selalu nak bawak shifa je merata berjalan, tp wafiy selalu kena tinggal (maklum le notti sangat) dia dah besar dah pandai dah meragam kalu kena tinggal kan.....tp yang best nya...mama cakap kat dia, wafiy takyah gi lah...teman mama kat umah lah..sian mama sorang2....syukur mau plak dengar kata....nenek ajak ikut pun dia xmo...fuh lega nenek dia...hahahhaha...!!!

tiHa kaLu sebeLuM ni, mmG sanGat tak yakin nak bawak anak2 keluar berjalan2 kalu papa joe xde...sbb takut tak terkejar si wafiy tu nanti...tp skrg ni dah boleh dah sbb wafiy pun dah pandaiii...bila papa xde dia sendiri boleh kontrol diri sendiri...xnak susah kan mama kot? hmm..memang sangat berkesan bila susu badan ni.....err..ye ke? hehehhe.....