ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 15 Januari 2013

rasa nak bercuti.....

salam kawan2.....

patutnya awal tahun ni semangat nak kerja membuak2.....diiring dengan azam baru utk memperbaiki kesilapan yang telah lalu...(konon)...tp malangnya......xde beza pun dengan 2012....malas yang bertambah ada lah...hahahha...!!!

rasa cam nak cuti2...so ada lah planning reunion dgn member ke Langkawi cuti maulidur raSul ni.... insya-allah kalu panjang umur dan murah rezeki, tiHa nak jadikan acara reunion ni setiap tahun supaya tak putus sahabat....mcm baru2 nih....rupa2nya member tiHa tu sakit amenda ntah tp kitorang xtau pun...tp ye lah..xkan dia nak buat announcement plak kan????

mak bapak adik tiha pula, bakal menjalankan ibadah umrah akhir bulan Januari ni. Alhamdulillah, jika tiHa berkemampuan tiHa pun nak pegi juga nanti...cumanya buat masa ni masih xmampu lagi lah....banyak duit kena kumpul tu, kalu buleh nak bawa semua anak beranak pergi jejak tanah suci.  Rezeki adik tiHa pada usia semuda dia (xdela muda mana kannnnnn....hehehe) berpeluang jejak tanah suci Mekah nun. Cemburu? mestilah tp kan itu sangat baik untuk dia, mana lah tahu, dah berdoa depan kaabah di percepatkan pulak jodoh, dimurahkan pulak rezeki....alhamdulillah....

Insya-allah, cerita lagi nnt....:D