ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 14 Januari 2013

rezeki jangan ditolak...ye tak?

Salam Kasih Sayang semua....

Glamer gak tiHa semenjak menang cabutan bertuah retu....hahhahahah...!!! dah la sedia glamer kan....dapat lak cabutan bertuah...lagi la glamer...(ops..jgn muntah eh) hihihihihi...

sejak retu sehinggalah hari ni, kawan2 adik beradik sahabat handai...xputus2 ada yang nak beli la...ada yang nak ajak tukar la...nak mintak terus pun ada...(jeling papa joe) hahahhaha...!!! memang tiHa sangat buta IT (bukan buta hati kay) gadget2 cani sgt2 le tiHa xreti....dulu masa sebuk touch screen dulu, tiHa pun sebuk nak beli, xmampu nye pasal, tiHa beli jenama CSL je....disebabkan tiHa rasa sangat payah makanya rezeki papa joe le dia pakai CSL tu sampai dah jahanam le skrg nih...hihihihihi....pastu skrg ni kan musim tab plak....ada la cita2 nak beli tab tp cap ayam sudah la...beli ikut kemampuan....tp tak mampu2 gak ghopenya, bila nak beli ada je benda lain yang perlu diselesaikan dulu, mana lah sangka tetiba menang NOTE II. yang sah2 xmampu beli....harga pasaran RM2400 tu....bape kali gaji bersih baru dapat tu...hehehe....

bila dah dapat camtu, xgamak la nak jual....tuah camtu ntah baper tahun sekali baru dapat.....setakat ni, 33 tahun sekali la kiranya...sbb mmg xpenah dapat cabutan bertuah grand prize pun...hikhikhik! tiHa bersyukur dengan rezeki di awal tahun ni, dah berharap akan terus melimpah ruah rezeki tiHa setiap tahun. :D :D :D