ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 2 Januari 2013

Dah besar anak mama.......

aSSaLaMuaLaiKum....

Semalam dah bermula tahun 2013....ada perubahan tak? hehehe

tiHa? setakat semalam xde apa pun...sama je heheheh...tp hari ni ada....rasa2 cam alahaiii...besar dah anak mama...maksudnya apa tu...dah tua kah mama? iSk!

hari ni shifa hari pertama tadika 4 tahun...dia sangat teruja kau! bangun pagi dah tanya mana baju sekolah/kasut sekolah/tudung sekolah....alahaiiiiiii anak mama....

Shifa & bestfren dari Bondamama lagi...Damia...pon produk RISDA gak...hahahhahaha...kena pakai kasut sendiri.....

Utk kelas 4 tahun, hari ni baru ada 3 orang...yg baju merah tu (baju sek. xde saiz) heheh shifa & damia,  yang tunduk tu guru besar tadika bintang pintang Ticer Siti

beratur.....sempena perhimpunan hari pertama sekolah di tahun baru :D

Ticer tanya sapa pandai nyanyi Negaraku....shifa dgn bangga pegi ke depan nyanyi sampai habis....isk!bangganya anakmama....

Well, shifa je yang pakai tudung....rasanya hari ni je kot...dah kawan2 sume tak pakai...dia je excited sket...dalam keterujaan nengok anak sulung kita nak sekolah...ada yang tiHa terlupa.....adush...!!

nangis sbb xpandai berkawan lagi....kakak sekolah, dia taska sebelah...

xmo bagi mama keje...soh teman dia plak...aduyaiiiiiiii....

shifa sangat pandai berdikari...tp wafiy??? selama ni dia ditemani kakak dia mana2 dia pegi, taska bondamama, taska rapidKL....tp kali ni kakak dia dah start belajar...so, xleh lah nak main sama2 lagi...dia sampai cam kera sumbang...sbb dia budak baru...yang lain2 dari tahun lepas lagi dah dok situ...dia xpandai nak berkawan...kalu ajak gadOh boleh lah...hahahahha...!!!

tiHa gi keje tadi....dengan perasaan yang bercampur baur...seronok memang seronok tengok shifa boleh bawa diri nak sekolah....tp...wafiy plak 'dalam jiwa ada taman' nampak je leSak, tp bila kakak dia xde, meraung plak...hahahha...!!! harap2 wafiy okay boleh berkawan tanpa kakak dia.....hmph!