ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 10 Mei 2011

FaCebOOk...oh..peSbuKK...!!!

tiHa inGat dah aDer bLoG nih xyah ler kOt naK daftar peSbuK tOh....entaH nape jiwa raGa aiii nih taK saMpai seru laGik naK berpeSbuKK...tp memanDanGkan kawan2 laMa2 ku suMernye berpeSbuKk...baK kata si nOk SheiLa tOh...(hehehe) kaLu ada peSbuK kat ctu jupe kenGkawan SS14. hehehe... cariKk kat bLoG nih dapat memanG dapat....tp kaLu naK meraMaikan lagiKK kena le ke peSbuKK....

tiHa yG maLeh tu bkn pe....ada peSbuK sOk maLaS naK upDate blOg pLak kanG...aLanG ke xde peSbuK pun upDate bLoG nih ikut tiMe free...caM minGGu lepaS n minGGu ni beSt arr...boS gi overSea...heheheh tu yG bertanDuKk taK siMpan2 lagiKk nih...hahahahha.....

K laa...nanti tiHa regiSter le peSbuKk....jupe kOranG kat situH Plakkk ekkk...tp bloG aku ni kOranG janGan taK tiNjau laK nantii.....hehehe