ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Jumaat, 27 Mei 2011

YeYeYYyyyyyy.....!!!!

Syukur alhamduLiLLah...setelah  berpenat lelah gi PAC itu hari, semalam dah kuOr reSuLt dan syuKur...tiHa LuLuS aSSeSSmeNt tOh. La ni tengaH tunGGu panGGiLaN teMuDuGa pLaK...yaALLAH haiii mintaK2 le kaLi ni berJaLan dengan LaNCar....kaLi ni kOnfeM tiHa naK StuDy bebetOiii....untOnG2 keJe kat Kementerian PeneranGan pLakk...huhuhuhuhu......

oRanG pertaMa tau.....aDik...sbb dia yG tolonG checK kan...paStu maK...penOh guMbiRa tiHa koL maK semaLaM....ye laaaaa....inGat senanG ke naK luluS PAC..?? hehehehhe.......

tapi daLaM guMbiRa aiiii...aDe gaKk gaBra nye...ni papa Joe tatau lagi.....boDben maXiS patah....huhuhuhu....smaLaM tenGah syOk layan MahaRaja Lawak...kOSi terSanGkut kat bOdben tOh....patah teruS...kOl2 maXiS dia kata taK juaL moDem jek...nak kena beLi moDem lain kat luOr...huhuhuhuhu.....ni kaLu papa jOe tau nih mampuih aiiii.....dah nak kena kuOr duit beLi moDem pLak....huWAaaaaaaaaaaaaaaa......!!!