ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 1 November 2011

koir RISDA yang i join....

try upload yang lagu Kurik kundi tp maybe panjang sangat so, xley...xdpt tengok yang tu..yang ni pOn jadi ler... walaupOn gambO xberapa terang sbb ni amek guna hp bukan guna kamera....jadi lee...

jurukameranya dok barisan belakang....pemalu lak tu...jadi yang ni je le yg dapat...tiha cakap xpe..yang penting sore tOh dengar...heheheh grOup ni dalam prOses taMbah baik...lenkali leh uploaD yang dah starrrrr punye...hihihih

maSe teSt sOre hari tOh....cikgu kata sOre aii tenOr harmOnizing..offkey... pergh cam menarik je bunyinya....tp dalam bahasa melayu maksudnya..... JAHANAM LAGU ORANG......hahahahha..!!!
tp cikgu kata dalam kOir ni walau pOn selalu salah key ada guna nya dalam kOir...tp jangan nyanyi sOlo udah laaa...hahahhaha...!!!